'mevissenboek.nl' - THRILLER: 'MOORDDADIG IN CANADA'
RSS

Recente posts

Spannende boeken lezen

Categorieën

boeken
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Spannende boeken lezen

Hopelijk wordt deze site voldoende bekeken, ik begin om te vertellen dat mijn boek 'Moorddadig in Canada een heel spannende thriller is, en ik hoop dat deze goed wordt verkocht. U zult op het puntje van uw stoel zitten en uitkijken naar mijn andere boeken die ik zal gaan schrijven. Binnenkort kunt u meer van mij verwachten, o.a. kunstwerken ook schilderen is mijn hobby, vriendelijk groetend, Marja Mevissen

6 Reacties op Spannende boeken lezen:

Comments RSS
ruud on zondag 5 januari 2014 11:37
het boek is inderdaat spangend nu hopen dat andere het ook vinden
Reageren op een reactie


H.J. Kleijn-de Graaf on zaterdag 22 februari 2014 15:04
Vanaf het begin vond ik het al spannend, ga zo door Marja en ik zal al je boeken lezen. Je zuster Hennie
Reageren op een reactie


Henry on woensdag 9 mei 2018 17:47
Moorddadig in Canada is een echte thriller. Je valt van de ene intrige zo weer in een ander. Ook mooi is dat de schrijfster (Marja)zelf naar Canada is geweest om het boek volledig tot zijn recht te laten komen. Het boek is boeiend vanaf het begin tot het eind. Ik kijk uit naar een volgend boek.
Reageren op een reactie


replica Cartier Watches on dinsdag 25 december 2018 07:08
I have recently been searching for information about this topic and gain some knowledge.
Reageren op een reactie


occasion bell ross montres on zondag 30 december 2018 14:21
I want to encourage that you continue your great job, have a good day.link
Reageren op een reactie


orologi Breitling r on vrijdag 29 maart 2019 20:09
This is an effective post to me which deals with The Adolescent Dilemma – A Stage of life for adults, a Way of life for teens.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint